Agenda

Steenuilencams online

zondag 01 maart

Beleef de Lente gaat 1 maart weer online. Tot die tijd zijn de webcams bij de Winterswijkse steenuilen hier te bekijken. De stream werkt helaas niet in Chrome en Firefox, wel in Explorer, Safari en Edge.

Veel kijkplezier!Vlaamse Steenuilendag

zaterdag 03 oktober

Op zaterdag 3 oktober 2020 organiseert onze Vlaamse zusterorganisatie de jaarlijkse contactdag. Dit maal in Lubbeek, nabij Leuven. Meer informatie later dit jaar.Landelijke Steenuilendag 2020

zaterdag 10 oktober

Noteer alvast in uw agenda: op zaterdag 10 oktober 2020 organiseert STONE de tweejaarlijkse Landelijke Steenuilendag, in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Uiteraard gaan we weer een boeiend en afwisselend programma samenstellen. Heeft u tips? Laat het ons weten op stone@steenuil.nl Nadere informatie in de loop van 2020. Petitie Vogels vrij!

donderdag 15 oktober

Roofvogels en uilen horen niet in een kooi of volières en zouden niet op commando “kunstjes” moeten doen om toeschouwers te vermaken. Het spreekwoord “zo vrij als een vogel” zou naar onze mening ook voor roofvogels en uilen moeten gelden.

Teken de petitie Vogels vrij!Doelstelling STONE:
“De belangenbehartiging van de Steenuil in het algemeen en het bevorderen van het onderzoek en de bescherming van de Steenuil in het bijzonder.”
STONE
Steenuilenoverleg Nederland