Landelijke Steenuilendag 2016

zaterdag 29 oktober

Op 29 oktober 2016 is weer de tweejaarlijkse Landelijke Steenuilendag. Dit jaar vindt dé contactdag voor iedereen die zich met steenuilen bezighoudt plaats in Wageningen. Toegang gratis!

 

Het programma is bekend! Aan bod komen onder meer de populatie-ontwikkeling van de Nederlandse steenuilen, het ringwerk en het wel en wee van de steenuilen in enkele Nederlandse regio's. Een bijdrage uit Vlaanderen mag natuurlijk ook niet ontbreken. Deze programmaonderdelen worden afgewisseld met compilaties van de mooiste beelden van de steenuilencams van Beleef de Lente 2016.

Hoogtepunt is de presentatie van de geheel vernieuwde Handleiding broedbiologisch onderzoek steenuil. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid voor het onderhouden van oude contacten en het aanknopen van nieuwe.

Klik hier voor meer informatie (locatie, tijd) en het volledige programma, en klik hier voor een impressie van de bijdragen. 

< Terug naar overzicht

Doelstelling STONE:

“De belangenbehartiging van de Steenuil in het algemeen en het bevorderen van het onderzoek en de bescherming van de Steenuil in het bijzonder.”
STONE
Steenuilenoverleg Nederland