Landelijke Steenuilendag 2018

zaterdag 20 oktober

Op zaterdag 20 oktober is weer de tweejaarlijkse Landelijke Steenuilendag, georganiseerd door STONE. Toegang gratis, mis het niet!

 

Nadat we in 2017 een succesvolle Landelijke Uilendag in Meppel hadden, is het op 20 oktober 2018 weer tijd voor ons tweejaarlijkse 'steenuilenonderonsje'. Dit keer op een nieuwe locatie, centraal gelegen in het land: de Gelderlandfabriek in Culemborg. Opgave is niet nodig en de toegang is gratis.

Zoals u van ons gewend bent wordt het absoluut de moeite waard. 

>> P R O G R A M M A  <<

 

Bezoekersinformatie:

De Gelderlandfabriek

Stationsweg 7

4101 NG Culemborg

kijk voor OV, routebeschrijving en parkeren op de website van De Gelderlandfabriek

  

Lunch

Er is de mogelijkheid om voor € 9,- een lunch van de Gelderlandfabriek te bestellen. Op de dag zelf kan er geen lunch gekocht worden!

Bestellen kan alleen door overmaking van € 9,- onder vermelding van je naam en 'lunch' op rekening NL19 INGB 000 3330852 t.n.v. STONE te Culemborg. Doe dit uiterlijk 13 oktober 2018.

NB: In de directe omgeving van het station zijn geen uitgebreide lunchmogelijkheden. Het restaurant bij het station kan dit niet aan.

Uiteraard kun je ook een zelf meegebrachte lunch gebruiken. Koffie en thee zijn gratis verkrijgbaar

 

< Terug naar overzicht

Doelstelling STONE:

“De belangenbehartiging van de Steenuil in het algemeen en het bevorderen van het onderzoek en de bescherming van de Steenuil in het bijzonder.”
STONE
Steenuilenoverleg Nederland